38-годишен бе задържан за грабеж над възрастна пловдивчанка

38-годишен бе задържан за грабеж над възрастна пловдивчанка. Арестът му е в резултат на активно разследване от криминалисти на Второ РУ, започнало в края на миналия месец. Тогава потърпевшата се оплакала в полицията, че на бул. „Пещерско шосе“ непознат издърпал от ръцете й дамска чанта, в която имала около 100 лева, лични документи и банкова карта. След проведените оперативни и издирвателни действия в петък извършителят бил отведен в районното управление. Мъжът е жител на Пещера, с регистрации в полицията и осъждан. Работата по документиране на случая продължава.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция

38-годишен бе задържан за грабеж над възрастна пловдивчанка. Арестът му е в резултат на активно разследване от криминалисти на Второ РУ, започнало в края на миналия месец.

Тогава потърпевшата се оплакала в полицията, че на бул. „Пещерско шосе“ непознат издърпал от ръцете й дамска чанта, в която имала около 100 лева, лични документи и банкова карта.

След проведените оперативни и издирвателни действия в петък извършителят бил отведен в районното управление. Мъжът е жител на Пещера, с регистрации в полицията и осъждан. Работата по документиране на случая продължава.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни