34-годишната Яница Танева от Пловдив има нужда от нашата помощ

34-годишната Яница Танева от Пловдив има нужда от нашата помощ. От 6 години младата жена се бори с тежко автоимунно заболяване „Миастения гравис“, което се проявява средно на 4-ма души на всеки 1 милион от населението на Земята. Заболяването се изразява в тежка физическа криза, по време на която тялото почти спира да функционира. Яница в момента тежи 35 кг. и не може да се храни и да се движи, ако не прилага специална имунотерапия. Курсът на лечение на всеки три месеца струва 8000 лв. Тъй като той не се плаща от Националната здравноосигурителна каса,  до момента семейството на Яница е успявало да покрива разходите, но вече лечението не е по силите им. Последните две кризи довеждат Яница до състояние на кома, от която се възстановява изключително трудно. Тя има нужда от нашата помощ. Банковата сметка за набиране на средства може да видите във Facebook страницата на Фондация Нощ на ангелите.  BG43UNCR70001524538790 Фондация „Нощ на ангелите“ Основание: Дарение за лечение на Яница Танева

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Да помогнем на Яница Танева

34-годишната Яница Танева от Пловдив има нужда от нашата помощ. От 6 години младата жена се бори с тежко автоимунно заболяване „Миастения гравис“, което се проявява средно на 4-ма души на всеки 1 милион от населението на Земята.

Заболяването се изразява в тежка физическа криза, по време на която тялото почти спира да функционира. Яница в момента тежи 35 кг. и не може да се храни и да се движи, ако не прилага специална имунотерапия. Курсът на лечение на всеки три месеца струва 8000 лв. Тъй като той не се плаща от Националната здравноосигурителна каса,  до момента семейството на Яница е успявало да покрива разходите, но вече лечението не е по силите им.

Последните две кризи довеждат Яница до състояние на кома, от която се възстановява изключително трудно. Тя има нужда от нашата помощ.

Банковата сметка за набиране на средства може да видите във Facebook страницата на Фондация Нощ на ангелите. 

BG43UNCR70001524538790 Фондация „Нощ на ангелите“

Основание: Дарение за лечение на Яница Танева

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини