21-годишен шофьор се блъсна в билборд на кръстовище в Пловдив

Млад шофьор и спътничката му са без сериозни наранявания след катастрофа снощи в  областния град. Около 23 ч. пътни полицаи посетили сигнал за блъснал се в билборд лек автомобил „Фиат“ на кръстовище между бул. „Цар Борис III Обединител“ и бул. „Христо Ботев“. По предварителни данни произшествието настъпило заради движение с несъобразена скорост и загуба на контрол от страна на 21-годишния младеж, управлявал колата. Той и 18-годишна пътничка са прегледани в болница и освободени за домашно лечение. Няма данни за употреба на алкохол и наркотични вещества. По случая е взето административно отношение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция

Млад шофьор и спътничката му са без сериозни наранявания след катастрофа снощи в  областния град.

Около 23 ч. пътни полицаи посетили сигнал за блъснал се в билборд лек автомобил „Фиат“ на кръстовище между бул. „Цар Борис III Обединител“ и бул. „Христо Ботев“. По предварителни данни произшествието настъпило заради движение с несъобразена скорост и загуба на контрол от страна на 21-годишния младеж, управлявал колата.

Той и 18-годишна пътничка са прегледани в болница и освободени за домашно лечение. Няма данни за употреба на алкохол и наркотични вещества. По случая е взето административно отношение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини