20-годишен шофьор блъсна работници от комунална фирма за сметосъбиране в Пловдив

Сигнал за пострадали работници от комунална фирма за сметосъбиране в Пловдив бе получен около 6:30 ч. в неделя. Според предварителната информация на бул. „Васил Априлов“ лек автомобил „БМВ“ блъснал работници на 19 и 24 години, които били слезли на пътното платно от специализиран камион за извозване на отпадъци. След оказана медицинска помощ двамата са освободени за домашно лечение. 20-годишният шофьор на колата и водача на тежкотоварния автомобил са изпробвани за употреба на алкохол, резултатите са отрицателни. Причините за катастрофата се изясняват в рамките на досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Линейка, пострадали, катастрофа, болница, спешна помощ, инцидент

Сигнал за пострадали работници от комунална фирма за сметосъбиране в Пловдив бе получен около 6:30 ч. в неделя.

Според предварителната информация на бул. „Васил Априлов“ лек автомобил „БМВ“ блъснал работници на 19 и 24 години, които били слезли на пътното платно от специализиран камион за извозване на отпадъци. След оказана медицинска помощ двамата са освободени за домашно лечение.

20-годишният шофьор на колата и водача на тежкотоварния автомобил са изпробвани за употреба на алкохол, резултатите са отрицателни. Причините за катастрофата се изясняват в рамките на досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини