2-годишно дете пострада при катастрофа на околовръстния път на Пловдив

Малко дете е пострадало при катастрофа на околовръстния път Пловдив – Асеновград. Сигналът е получен около 12 ч. в събота – край разклон за село Златитрап лек автомобил „Субару“, управляван от 37-годишна жена, не спазил дистанция и ударил отзад лек автомобил „Опел“ с 50-годишна водачка. След медицински преглед, за домашно лечение е освободено 2-годишно дете, което пътувало в първата кола. Алкохолните проби на шофьорките са отрицателни. Произшествието е отработено по административен ред от служители на сектор „Пътна полиция“. Мъж е в болница след катастрофа на път извън републиканската мрежа. Около 13.40 ч. в събота автопатрул на РУ-Карлово се отзовал на сигнал, че на обособена мотописта в землището на село Васил Левски водач паднал от управлявания мотор „Ямаха“. Установено е, че 45-годишният мъж няма необходимата правоспособност, а моторното превозно средство е без регистрационни табели. Пострадалият е транспортиран до здравно заведени в областния град и настанен за лечение. Няма данни за употреба на алкохол. От служителите е взето административно отношение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, акция, катастрофа

Малко дете е пострадало при катастрофа на околовръстния път Пловдив – Асеновград. Сигналът е получен около 12 ч. в събота – край разклон за село Златитрап лек автомобил „Субару“, управляван от 37-годишна жена, не спазил дистанция и ударил отзад лек автомобил „Опел“ с 50-годишна водачка. След медицински преглед, за домашно лечение е освободено 2-годишно дете, което пътувало в първата кола. Алкохолните проби на шофьорките са отрицателни. Произшествието е отработено по административен ред от служители на сектор „Пътна полиция“.

Мъж е в болница след катастрофа на път извън републиканската мрежа. Около 13.40 ч. в събота автопатрул на РУ-Карлово се отзовал на сигнал, че на обособена мотописта в землището на село Васил Левски водач паднал от управлявания мотор „Ямаха“. Установено е, че 45-годишният мъж няма необходимата правоспособност, а моторното превозно средство е без регистрационни табели. Пострадалият е транспортиран до здравно заведени в областния град и настанен за лечение. Няма данни за употреба на алкохол. От служителите е взето административно отношение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини