19-годишна велосипедистка пострада при катастрофа в квартал Капана в Пловдив

Велосипедистка бе ранена при катастрофа вчера в квартал „Капана“ в Пловдив. Около 18 ч. на тел. 112 постъпил сигнал, че на кръстовище между ул. „Железарска“ и ул. „Алцеко“ лек автомобил „Хюндай“ навлязъл неправилно в насрещното движение и ударил движещата се по пътното платно 19-годишна водачка на велосипед. Младата жена е оставена под лекарско наблюдение. Тя и 60-годишният шофьор на колата са изпробвани с дрегер за алкохол, резултатите са отрицателни. Произшествието е посетено от екип на сектор „Пътна полиция“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Линейка, пострадали, катастрофа, болница, спешна помощ, инцидент

Велосипедистка бе ранена при катастрофа вчера в квартал „Капана“ в Пловдив. Около 18 ч. на тел. 112 постъпил сигнал, че на кръстовище между ул. „Железарска“ и ул. „Алцеко“ лек автомобил „Хюндай“ навлязъл неправилно в насрещното движение и ударил движещата се по пътното платно 19-годишна водачка на велосипед.

Младата жена е оставена под лекарско наблюдение. Тя и 60-годишният шофьор на колата са изпробвани с дрегер за алкохол, резултатите са отрицателни. Произшествието е посетено от екип на сектор „Пътна полиция“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив