18 полета на седмица изпълнява в момента летище Пловдив

18 полета на седмица изпълнява в момента летище Пловдив. Новата 2023 година аеропортът посрещна освен с редовните полети, също и с чартъри. „Туристическият бранш очаква този зимен сезон да се доближи до нивата на една от най-добрите години за туризма в България през 2019 година. Това е и причината за изпълнението на две нови чартърни програми“, заяви председателят на Съвета на директорите Дойчин Ангелов. По два полета седмично от Анталия и Измир до Пловдив се изпълняват и ще продължат до началото на февруари. Втората програма е от Белфаст, Северна Ирландия. По два полета на седмица ще се изпълняват до 26 март. В момента от летище Пловдив има общо 14 редовни полета всяка седмица до двете лондонски летища Лутън и Станстед, немските в Дортмунд и Меминген, изпълняват се и полети до Дъблин.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Летище Пловдив, полети
Снимка: Летище Пловдив

18 полета на седмица изпълнява в момента летище Пловдив. Новата 2023 година аеропортът посрещна освен с редовните полети, също и с чартъри.

„Туристическият бранш очаква този зимен сезон да се доближи до нивата на една от най-добрите години за туризма в България през 2019 година. Това е и причината за изпълнението на две нови чартърни програми“, заяви председателят на Съвета на директорите Дойчин Ангелов.

По два полета седмично от Анталия и Измир до Пловдив се изпълняват и ще продължат до началото на февруари.

Втората програма е от Белфаст, Северна Ирландия. По два полета на седмица ще се изпълняват до 26 март.

В момента от летище Пловдив има общо 14 редовни полета всяка седмица до двете лондонски летища Лутън и Станстед, немските в Дортмунд и Меминген, изпълняват се и полети до Дъблин.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини