18-годишна бе задържана по подозрение за разпространение на наркотици

18-годишна бе задържана в Трето РУ по подозрение за разпространение на наркотици. В хода на спецакция тя била засечена в район „Северен“ и при вида на униформените изхвърлила на земята вещество под формата на топче, реагирало на синтетичен канабиноид. В условията на неотложност бил претърсен адресът на тийнейджърката, от където е иззето и известно количество амфетамин. Извършителката е задържана за срок до 24 часа. Срещу нея се води бързо производство по чл. 354а, ал. 1 от НК. Уведомена е прокуратурата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР
Снимка: МВР

18-годишна бе задържана в Трето РУ по подозрение за разпространение на наркотици. В хода на спецакция тя била засечена в район „Северен“ и при вида на униформените изхвърлила на земята вещество под формата на топче, реагирало на синтетичен канабиноид. В условията на неотложност бил претърсен адресът на тийнейджърката, от където е иззето и известно количество амфетамин.

Извършителката е задържана за срок до 24 часа. Срещу нея се води бързо производство по чл. 354а, ал. 1 от НК. Уведомена е прокуратурата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини