18-годишен шофьор предизвика тежка катастрофа в Пловдив с трима пострадали

Тежка катастрофа е възникнала около полунощ на бул. „Цар Борис III Обединител“ в Пловдив. Според първоначалните данни, на кръстовище с ул. „Граф Игнатиев“ лек автомобил „Мерцедес“ отнел предимството и се сблъскал с друг автомобил от същата марка. Първата кола управлявал 18-годишен с двуседмичен стаж зад волана. Той е транспортиран в болница с травма в областта на главата. Негов спътник на същата възраст е в критично състояние, лекари се борят за живота му. Медицинска помощ е оказана на 17-годишно момиче и 22-годишен младеж, пътували във втория автомобил с 23-годишен водач. Няма данни за употреба на алкохол и наркотични вещества от двамата шофьори. Местопроизшествието е запазено, извършен е оглед. Причините и обстоятелствата около пътния инцидент се разследват в рамките на досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
18-годишен шофьор предизвика тежката катастрофа в Пловдив с трима пострадали

Тежка катастрофа е възникнала около полунощ на бул. „Цар Борис III Обединител“ в Пловдив. Според първоначалните данни, на кръстовище с ул. „Граф Игнатиев“ лек автомобил „Мерцедес“ отнел предимството и се сблъскал с друг автомобил от същата марка.

Първата кола управлявал 18-годишен с двуседмичен стаж зад волана. Той е транспортиран в болница с травма в областта на главата. Негов спътник на същата възраст е в критично състояние, лекари се борят за живота му. Медицинска помощ е оказана на 17-годишно момиче и 22-годишен младеж, пътували във втория автомобил с 23-годишен водач.

Няма данни за употреба на алкохол и наркотични вещества от двамата шофьори. Местопроизшествието е запазено, извършен е оглед.

Причините и обстоятелствата около пътния инцидент се разследват в рамките на досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив