Избори 2024

Водещи новини

17-годишен колабира в дискотеката, където МВР направи масов обиск на клиенти

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
МВР - Полиция

17-годишен колабира в дискотеката, където МВР направи масов обиск на клиенти. Бащата на момчето призна за случилото се. Ученикът бил откаран с линейка от клуба. В неделя сутринта той е бил изписан от болничното заведение, съобщават от БГНЕС.

Бащата на колабиралото момче е футболистът Георги Кокалов. Той обясни, че синът му е бил в дискотеката със съгласието на майка си, която е подписала декларация, необходима за влизане в клуба. Момчето отишло с компания, след като бил на абитуриентска вечер на свой приятел, предаде Нова тв. След това продължили да празнуват в дискотеката.

Бащата на момчето е категоричен , че синът му не употребява алкохол, тъй като тренира футбол, а също така не взема и никакви наркотици. „Аз му имам пълно доверие, но въпреки това, докато бяхме в болницата поисках да му направят пълни изследвания. В кръвта му няма никакви следи от наркотици, алкохолът е 0,6 промила”, коментира Кокалов.

Приятелите на тийнейджъра отричат да са дишали балони с райски газ. Собствениците на клуба също казват, че вътре не се продава райски газ. Момчето навършва пълнолетие след 3 месеца, уточни баща му. Той благодари на охраната на заведението за това, че са оказали първа помощ на детето му.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив