17-годишен колабира в дискотеката, където МВР направи масов обиск на клиенти

17-годишен колабира в дискотеката, където МВР направи масов обиск на клиенти. Бащата на момчето призна за случилото се. Ученикът бил откаран с линейка от клуба. В неделя сутринта той е бил изписан от болничното заведение, съобщават от БГНЕС. Бащата на колабиралото момче е футболистът Георги Кокалов. Той обясни, че синът му е бил в дискотеката със съгласието на майка си, която е подписала декларация, необходима за влизане в клуба. Момчето отишло с компания, след като бил на абитуриентска вечер на свой приятел, предаде Нова тв. След това продължили да празнуват в дискотеката. Бащата на момчето е категоричен , че синът му не употребява алкохол, тъй като тренира футбол, а също така не взема и никакви наркотици. „Аз му имам пълно доверие, но въпреки това, докато бяхме в болницата поисках да му направят пълни изследвания. В кръвта му няма никакви следи от наркотици, алкохолът е 0,6 промила”, коментира Кокалов. Приятелите на тийнейджъра отричат да са дишали балони с райски газ. Собствениците на клуба също казват, че вътре не се продава райски газ. Момчето навършва пълнолетие след 3 месеца, уточни баща му. Той благодари на охраната на заведението за това, че са оказали първа помощ на детето му.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - Полиция

17-годишен колабира в дискотеката, където МВР направи масов обиск на клиенти. Бащата на момчето призна за случилото се. Ученикът бил откаран с линейка от клуба. В неделя сутринта той е бил изписан от болничното заведение, съобщават от БГНЕС.

Бащата на колабиралото момче е футболистът Георги Кокалов. Той обясни, че синът му е бил в дискотеката със съгласието на майка си, която е подписала декларация, необходима за влизане в клуба. Момчето отишло с компания, след като бил на абитуриентска вечер на свой приятел, предаде Нова тв. След това продължили да празнуват в дискотеката.

Бащата на момчето е категоричен , че синът му не употребява алкохол, тъй като тренира футбол, а също така не взема и никакви наркотици. „Аз му имам пълно доверие, но въпреки това, докато бяхме в болницата поисках да му направят пълни изследвания. В кръвта му няма никакви следи от наркотици, алкохолът е 0,6 промила”, коментира Кокалов.

Приятелите на тийнейджъра отричат да са дишали балони с райски газ. Собствениците на клуба също казват, че вътре не се продава райски газ. Момчето навършва пълнолетие след 3 месеца, уточни баща му. Той благодари на охраната на заведението за това, че са оказали първа помощ на детето му.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини