14-годишната Иви от Пловдив има нужда от нашата помощ, за да оздравее

Здравейте скъпи приятели, надявах се никога повече да не се наложи да се обърна към вас по този повод, но за съжаление отново съм принудена да го направя. Преди около 2 седмици Иви отново почувства слабост в дясната ръка, поради което беше направен спешен ядрено магнитен резонанс и се останови, че болеста се е завърнала. Веднага направихме първи курс химиотерапия след, който Иви се чувства сравнително добре. За съжаление обаче това няма да е достатъчно. Ще се наложи да бъде направена поредната операция за, която отново ще имаме нужда от вашата помощ и подкрепа. Все още нямаме точна дата и оферта от болницата в Германия, но се очаква да е към края на месец август. Предполагам, че сумата ще е горе-долу същата, ако не и повече. В момента по дарителска сметка на Иви има около 13 000 евро, които за съжаление няма да са достатъчни ето защо отново се обръщаме към вас с молба да ни помогнете и подкрепите, кой както може. Благодаря Ви предварително. Бъдете здрави. Дарителнска банкова сметка: Ивайла Недялкова Иванова Обединена Българска Банка IBAN в евро: BG31UBBS80021460405510 BIC CODE: UBBS BGSF PayPal: [email protected]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Ивайла Недялкова Иванова - Иви

Здравейте скъпи приятели, надявах се никога повече да не се наложи да се обърна към вас по този повод, но за съжаление отново съм принудена да го направя.

Преди около 2 седмици Иви отново почувства слабост в дясната ръка, поради което беше направен спешен ядрено магнитен резонанс и се останови, че болеста се е завърнала.

Веднага направихме първи курс химиотерапия след, който Иви се чувства сравнително добре. За съжаление обаче това няма да е достатъчно. Ще се наложи да бъде направена поредната операция за, която отново ще имаме нужда от вашата помощ и подкрепа.

Все още нямаме точна дата и оферта от болницата в Германия, но се очаква да е към края на месец август. Предполагам, че сумата ще е горе-долу същата, ако не и повече.

В момента по дарителска сметка на Иви има около 13 000 евро, които за съжаление няма да са достатъчни ето защо отново се обръщаме към вас с молба да ни помогнете и подкрепите, кой както може.

Благодаря Ви предварително. Бъдете здрави.

Дарителнска банкова сметка:

Ивайла Недялкова Иванова
Обединена Българска Банка
IBAN в евро:
BG31UBBS80021460405510
BIC CODE: UBBS BGSF

PayPal:

[email protected]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Коментари

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни